AVEVA

Wanneer u Prospact zegt, dan zegt u uiteraard de Procesvertalers, met AVEVA software vertalen wij uw proces naar digitale werkprocessen, Power BI dashboards en ERP integraties. We hebben het AVEVA portfolio de afgelopen jaren zien groeien tot een modulair, schaalbaar systeem dat voor alle level 3 toepassingen toe passen is.  Productie control, materiaal en resource management, ERP integratie, rapportages alles voeren wij uit met standaard AVEVA-modules. We hebben ervaring met het koppelen van fabrieksprocessen en verpakkingslijnen via AVEVA aan ERP systemen, zowel heen als terug. AVEVA is voor ons dé oplossing voor koppelen van uw Level 4, ERP systeem aan al uw Level 2 fabrieksprocessen. Door deze modules te integreren op OMI visualisatie clients bieden wij u tevens intuïtieve en interactieve visualisaties.

Recipe Manager

Met de standaard AVEVA recipe manager borgen wij uw receptuur en zorgen voor rapportage over wie wat gedoseerd heeft en geven wij inzicht in wie wat aangepast heeft. Zo borgt u uw kwaliteit en bieden wij inzicht in wat er werkelijk gebeurd is.  

Begeleiding

Met onze AVEVA  oplossingen voor: planning, orderverwerking, voorraad/resource beheer en kwaliteitscontroles introduceren we ook een nieuwe digitale manier van werken.  Hierin kunnen wij u ook assisteren in een adviserende rol, nog voor aanvang van een project, of gedurende de implementatie. Wij helpen u hierbij niet alleen met het integreren van de systemen maar juist ook met de acceptatie van de nieuwe manier van werken.

Samen
met
ons
uw
proces
vertalen?

Migraties

We worden ook gevraagd systemen te migreren; bijvoorbeeld wanneer in een draaiende fabriek i.v.m. security naar de laatste versies van AVEVA geïnstalleerd moet worden. Wij lopen daar niet voor weg en hebben om die reden ruime ervaring met live migraties en dragen zorg voor een zo kort mogelijke of een geheel bumpless overgang naar de laatste versie(s).

Zet de eerste stap naar een optimaal proces

Het doel van onze dienstverlening is het verzorgen van uw veilige en volcontinu productieproces.

Lees onze succes­verhalen

Op bezoek bij 'Sonac'

Afzaklijn voor een nieuwe productielijn

Op bezoek bij 'FrieslandCampina'

Siemens PCS7 gekoppeld aan palletlabel applicator