Rapportage­tool voor Sonac

We hebben een tool ontwikkeld die geautomatiseerd wekelijkse rapporteert over het productieproces. De rapportage is per vakgebied gespecificeerd. Afzonderlijke disciplines kunnen aan de hand van de informatie hun verbeterproces starten.

Klant

Sonac

Industrie

(Dieren)voedingsindustrie

Land

Nederland

Inzicht

De rapportage maakt bijvoorbeeld inzichtelijk hoeveel storingen er plaats hebben gevonden. Met de analyse van de gegevens bepaalt de technische dienst of dit uitzonderlijke onderbrekingen van het productieproces waren, of het gevolg zijn van reparaties of onderhoud. Ook de productieafdeling ontvangt een specifieke rapportage, net zoals bijvoorbeeld de kwaliteitsbewaking. Het doel van deze dienst is dat de verschafte informatie bijdraagt aan het verbeterproces en ook het geplande onderhoud kan worden afgestemd door de klant zelf.

Naar volle tevredenheid 

Bij Sonac wordt naar volle tevredenheid gebruik gemaakt van deze tool. Het voordeel van ons initiatief is dat het beenderverwerkingsbedrijf zelf aan de slag kan met de verbeterpunten die onze rapportage oplevert. De bronoorzaak van de storingen is al door ons geconstateerd.

Met behulp van een historische database in combinatie met gebruik van het Siemens PCS7 systeem zijn gebruikers van de tool voor een groot deel self supporting in het verbeteren van hun processen. De implementatie van de tool is een dag werk. Mocht de rapportage knelpunten aan het licht brengen die niet door de klant zelf opgelost kunnen worden, staan wij paraat onze expertise in te zetten. Inmiddels zijn meerdere – grote – partijen, zoals FrieslandCampina, tevreden afnemer.

Zet de eerste stap naar een optimaal proces

Het doel van onze dienstverlening is het verzorgen van uw veilige en volcontinu productieproces.

Lees ook deze cases

Op bezoek bij 'Sonac'

Afzaklijn voor een nieuwe productielijn

Op bezoek bij 'FrieslandCampina'

Siemens PCS7 gekoppeld aan palletlabel applicator

Samen
met
ons
uw
proces
vertalen?