Siemens PCS7 gekoppeld aan palletlabel applicator

Voor een grote klant in de zuivelindustrie hebben wij de aansturing van de verpakkingslijn, inclusief het labelen en opboeken van pallets naar het ERP systeem gerealiseerd. De geproduceerde pallets worden vervolgens door de koppeling tussen PCS7 en Automated Guided Vehicles (AGV’s) geheel geautomatiseerd in het warehouse geplaatst, ten behoeve van de expeditieafdeling.

Klant

FrieslandCampina

Industrie

Zuivelindustrie

Land

Nederland

Verpakkingsorders

De operator start en stopt de vanuit ERP ontvangen verpakkingsorders direct op zijn PCS7 scherm. Op basis van deze orders wordt de verpakkingslijn voorzien van alle ordergegevens, zoals afvulgewicht, printer lay-out, batch et cetera. Door een gestandaardiseerde orderhandshake wordt geborgd dat de verpakkingslijn en PCS7 beide de juiste order actief hebben. Alle geproduceerde pallets worden vervolgens geheel geautomatiseerd voorzien van een HU label en via PCS7 opgeboekt in het ERP systeem. 

Geautomatiseerd

Door het koppelen van PCS7 aan het AGV-systeem worden niet alleen de geproduceerde pallets opgehaald en weggezet, maar is de aanvoer van lege pallets ten behoeve van de verpakkingslijn ook geautomatiseerd.

Zet de eerste stap naar een optimaal proces

Het doel van onze dienstverlening is het verzorgen van uw veilige en volcontinu productieproces.

Lees ook deze cases

Op bezoek bij 'Sonac'

Afzaklijn voor een nieuwe productielijn

Op bezoek bij 'FrieslandCampina'

Siemens PCS7 gekoppeld aan palletlabel applicator

Samen
met
ons
uw
proces
vertalen?