‘In the lead’

22 november 2021

Onze zoektocht naar goede, enthousiaste collega's blijft onverminderd doorgaan. Commissioning Engineer is een nieuw gecreëerde functie. Het is lastig in zo’n geval een ervaringsdeskundige aan het woord te laten. Daarom beschrijft Bastiaan van Eck in deze blog ‘buiten de lijntjes’ van de vacature wie wij zoeken én wat wij bieden!

De Commissioning Engineer is verantwoordelijk voor het in bedrijf stellen van installaties. In de opeenvolging van een project, stap je in de laatste fase in. De software is geschreven en met de klant getest: de stap om de stilstaande fabriek weer in werking te stellen is aan jou!

Doorgroeien als doel

Zoals je uit bovenstaande taakomschrijving begrijpt, vinden wij het vooral belangrijk dat jij een uitstekende zelfredzame elektromonteur bent. Wel een uitstekende elektromonteur die grote affiniteit heeft met automatisering: jij bent immers de ‘schakel’ tussen de ‘software en de installatie. Vanuit dat licht bezien vinden wij het ook belangrijk dat jij je ontwikkelt op het gebied van software. In tegenstelling tot veel ‘grote broers’ in de markt, bieden wij je volop de gelegenheid door te groeien. Als doel stellen we de mogelijkheid je te ontwikkelen tot Software Engineer!

In bedrijf stellen

Jouw belangrijkste taak begint wanneer de fabriek stilligt.  De programmeerwerkzaamheden zijn afgerond en het productieproces moet opgestart worden: op dat moment neem jij de lead en realiseer je de efficiënte in bedrijfstelling van de fabriek of productie-eenheid. Op basis van jouw vakkennis als elektromonteur vind je het vanzelfsprekend die rol op te pakken!

Voortouw nemen

Buiten de tijd dat je het voortouw neemt bij het opstarten van productieprocessen ben je volop in de gelegenheid je te verdiepen in de softwarematige kant van onze processen. Tijdens dit parallelle traject volg je softwaretrainingen en handel je kleinschalige projecten zelfstandig af. Met deze combinatie bieden we jou volop de gelegenheid jezelf te ontwikkelen binnen ons team.

Samen

Daarmee is ook één van onze belangrijkste kenmerken benoemd: teamwork staat bij ons centraal! Samen komen we tot de beste oplossingen voor uitdagende projecten en zelfs wanneer je alleen aan een opdracht werkt, kan je altijd bij collega’s terecht voor ondersteuning of advies. Waar mogelijk, lunchen we gezamenlijk en interesse in elkaar stellen vinden wij vanzelfsprekend!

Wil je meer details weten over het werken als Commissioning Engineer bij Prospact? 

Bekijken

Zet jij ook de volgende stap in je carrière?

Neem contact met ons op en sluit je aan bij een fexibel, klantgericht en ambitieus team!