Sponsor Prospact verwant met RKC Waalwijk

22 februari 2024

Prospact RKC Waalwijk

Dat de procesvertalers hartstochtelijke voetbalsupporters zijn, is bekend. Nu hebben we die affiniteit een concreet vervolg gegeven: wij zijn sponsor en businessclub lid van eredivisieclub RKC Waalwijk geworden!

Hoewel de voorkeuren binnen ons team verschillen van onder meer Ajax, naar Feijenoord en PSV, is onze keuze voor RKC Waalwijk zeer bewust.

Teamverband

Bastiaan van Eck: “Wij zijn op het spoor gezet door dorpsgenoot Patrick Vroegh. Hij is middenvelder bij de club uit Waalwijk, de dichtstbijzijnde eredivisieclub voor Prospact. Daarnaast is RKC Waalwijk precies waar Prospact voor staat. Het is een gemoedelijke, gezellige Brabantse club die in teamverband tot grootse prestaties komt!”

Klik en vertrouwen

Bastiaan en Joey zochten contact met Rianne Haegens, accountmanager bij RKC Waalwijk. “Tijdens het eerste kennismakingsgesprek, was er direct een klik en wederzijds vertrouwen. Dat resulteerde met een premium plek in het Mandemakers Stadion op de Businesstribune en vaste boarding aan het veld. We zijn supertrots om Prospact als partner te verwelkomen!”

Vaste boarding

De sponsorovereenkomst tussen Prospact en RKC Waalwijk geldt voor het lopende én volgend seizoen. Prospact heeft zich commercieel verbonden aan de club en is zowel zichtbaar met vaste boarding recht achter de goal als elke thuiswedstrijd aanwezig op de Businesstribune. Als sponsor zijn ze automatisch lid van de businessclub.

Gemoedelijk en gedreven

Geheel in de stijl van Prospact, was de overeenkomst snel beklonken. Rianne: “RKC Waalwijk staat bekend als een familiaire, gedreven club met Brabantse gezelligheid. Dat is ook precies hoe zowel Bastiaan als Joey in het leven staan en te werk gaan binnen Prospact. Gemoedelijk, gedreven met passie in alles wat ze doen. Het zijn warme en toegankelijke personen. Familiair, maar doelgericht.”

Verwant met RKC

Bastiaan: “Ondanks de huidige stand in de competitie, is onze keuze ook volgend seizoen de club te steunen heel bewust genomen. Als fanatieke voetbalvolgers, in combinatie met onze Brabantse roots en als hecht team, voelen wij ons zeer verwant met RKC Waalwijk.”

Zet jij ook de volgende stap in je carrière?

Neem contact met ons op en sluit je aan bij een fexibel, klantgericht en ambitieus team!