Over ontsnappen kun je nadenken!

4 mei 2023

kwartaalbijeenkomst bij Prospact

Viermaal per jaar analyseren wij processen, in plaats van het vertalen van processen. Tijdens onze kwartaalbijeenkomst hebben we met heel het team teruggekeken op de afgelopen periode. Wat ging goed? Wat kan beter? Vervolgens hebben we onze blik op de toekomst gericht. Wat zijn onze concrete doelen en hoe willen we die bereiken?

Naast dit serieuze deel, kreeg onze kwartaalbijenkomst in de loop van de dag een geheel ander vervolg. Na de - zoals altijd! - gezamenlijke lunch hebben we een weg uit escaperoom Lost and Found weten te vinden. Ook best serieus werk, eigenlijk!

Belbin

De teamindeling voor de beste ontsnappingsroute hebben we samengesteld op basis van de Belbin test: daarbij kun je onderscheid maken tussen een functionele, organisatorische en persoonlijke rol. Afhankelijk van de doelstelling, wat je wilt bereiken met een team, heeft elk team een ideale samenstelling.

Gezellig & goed verzorgd

Dat systeem heeft goed gewerkt: we zijn met het complete team, op de gereserveerde tijd, gaan dineren bij ’t Zusje. Een goed verzorgde en zeer gezellige afsluiting van onze kwartaalbijeenkomst!

Wil je weten hoe wij al analyserend tot de beste procesvertalingen komen? Neem dan contact met ons op.

Zet jij ook de volgende stap in je carrière?

Neem contact met ons op en sluit je aan bij een fexibel, klantgericht en ambitieus team!