Het eerste kwartaal besproken

2 april 2024

2240350 Prospact Content  21 maart  Blog

De procesvertalers zijn weer bij elkaar gekomen voor een terugblik op het afgelopen kwartaal en een vooruitblik naar de komende drie maanden. Wat hebben we bereikt en wat zijn actuele thema’s en nieuwe ontwikkelingen?

Partnerschappen en projecten

Jeroen van de Kuilen speelt als projectmanager een sleutelrol in onze samenwerking met Kraft Heinz in Elst. Via onze gemeenschappelijke partner Link Intelligence hebben we elkaar gevonden, en nu werken we samen aan digitaliseringsprojecten en het upgraden van Scada.

Teamuitbreiding en sponsoring

We hebben Niek Hesselmans verwelkomd in ons team en Koert Kant aangetrokken om onze Aveva divisie te versterken. Van het HR-front kunnen we ook melden dat we een presentatie hebben gekregen van onze pensioenadviseur. Onze passie voor voetbal is alom bekend: we hebben onze passie concreet gemaakt door sponsor en businessclub lid te worden van RKC Waalwijk!

Maatschappelijk betrokken

Sponsorloper Jeroen van Veen heeft zich ingezet om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Prinses Máxima Centrum. Wij steunden zijn nobele doel al langere tijd en in maart juichten de Procesvertalers Joey Timmer en Bastiaan van Eck toe tijdens de ‘538-Ochtendrun’.

AVEVA Certified System Integrator

Prospact is als gewaardeerde System Integrator, nu gecertificeerd partner van het AVEVA System Platform! Martijn Bindels, Yannick Luitjens en Florus Wevers hebben hun inspanningen om de ervaring op te doen die nodig is om alle system platform-examens te halen, bekroond met het certificaat!

Jubileum

Dit jaar bestaan wij alweer tien jaar: de manieren waarop we dat vieren delen we natuurlijk! Ook in dit jubileumjaar blijven we toegewijd aan het leveren van innovatieve en kwalitatieve procesautomatisering. Kwaliteit leveren is altijd ons doel. Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden, blijven we investeren in ons team! 

Als vanouds hebben we de bijeenkomst gezellig afgesloten! Hou onze website en socialmediakanalen in de gaten voor actuele ontwikkelingen. Er hangt namelijk nog meer certificeringsnieuws in de lucht.

Zet jij ook de volgende stap in je carrière?

Neem contact met ons op en sluit je aan bij een fexibel, klantgericht en ambitieus team!