‘De bedrijfscultuur is echt uniek!’

7 december 2023
Prospact Juriaan Betist

Onze nieuwe junior software engineer Juriaan Betist is 22 jaar oud en woont in de regio Breda. Hij is in oktober Team Prospact komen versterken. Juriaan heeft met het ontwerp van de Formule 1 simulator direct al indruk gemaakt! Hij stelt zich voor en vertelt enthousiast over zijn werk en hobby’s, die veel overeenkomsten vertonen.

Juriaan combineert zijn werk bij Prospact met het associated degree in mechatronica engineering.

Werken en leren

“Dat is goed te doen. Voor mijn opleiding moet ik één dag in de week naar school”, legt Juriaan uit. “Daarom was ik via een detacheringsbureau ook op zoek naar werk. Zij stelden Prospact voor, hoewel mijn achtergrond niet volledig aansluit bij de functieomschrijving van Prospact.”

Mechanisch

Hij vervolgt: “Mijn ervaring, die ik ook in stages heb opgedaan, heeft meer betrekking op het mechanische aspect van industriële automatisering. Maar ik ben heel erg leergierig en zowel Bastiaan, Sandor als ik zagen na ons eerste gesprek veel mogelijkheden waarbij ik van toegevoegde waarde kan zijn.”

Leergierig

In de praktijk betekent het dat Juriaan zich veel met zelfontplooiing bezighoudt. “Software programmeren is voor mij een relatief onbekende tak. Ik zie dat als een mooie uitdaging en ik krijg volop kansen op cursussen en andere mogelijkheden mij te ontwikkelen. Daardoor leer ik nu heel veel in een hoog tempo! Ik heb mijn ervaring ook al praktisch kunnen toepassen, door het inzetten van ChatGPT in Excel en PCS7.”

Simulator ontworpen

En zoals gezegd, heeft Juriaan het frame ontworpen voor onze nieuwe Formule 1 simulator. “Naast mijn ervaring met het toepassen van ChatGPT, heb ik ook al veel met 3D-visualisaties gewerkt. Zelf ben ik veel met 3D-printen bezig. Ik heb thuis ook een grote lasersnijder die ik digitaal kan aansturen. Ik maak dingen op verzoek, maar ook op eigen initiatief.”

Knutselen op hoog niveau

Juriaan: “Ik knutsel graag op hoog niveau! 3D-tekenen vind ik leuk, maar ook meubels maken. Ik heb bijvoorbeeld een schermverhoger gemaakt voor Prospact. Daarnaast verwerk of visualiseer ik graag data. Daar heb ik ook ambities in. En daar zie ik kansen voor bij Prospact. Bijvoorbeeld in Excel: daar zijn heel veel trucjes nog niet gebruikt. Die kan ik goed toepassen. En dat kan van toegevoegde waarde zijn voor projecten. Daar liggen veel interessante mogelijkheden voor visualisaties.”

Willen verbeteren

Juriaan ervaart de bedrijfscultuur bij Prospact als uniek. “Het is een mooi bedrijf. Heel modern en de website maakt indruk. Ik leg echt de link met vooruitgang, willen verbeteren. Dat trekt mij heel erg aan: ik krijg hier grote kansen veel te leren. En de sfeer is goed, heel vriendelijk en heel menselijk. Het is niet hiërarchisch. Ik voel mij op mijn gemak en als mens gewaardeerd.”

Goede communicatie

“Goed onderling communiceren is belangrijk”, vervolgt hij. “Iedereen is benaderbaar en alles is mogelijk, wanneer je maar communiceert. Bijvoorbeeld thuiswerken, of werk op een ander moment afmaken. Dat stimuleert, en zorgt dat ik graag dingen goed wil doen voor mijn collega’s. Dat dynamische is echt het voordeel van een kleiner bedrijf, denk ik dan. Niets is vergelijkbaar met Prospact!”

Heeft het enthousiaste verhaal van Juriaan je interesse gewekt? Bekijk dan onze vacatures of neem contact met ons op.

Zet jij ook de volgende stap in je carrière?

Neem contact met ons op en sluit je aan bij een fexibel, klantgericht en ambitieus team!