Databronnen verbinden voor duurzame prestatieverbeteringen

11 augustus 2022

De eindjes aan elkaar knopen: in het productieproces in uw fabriek of organisatie komen veel verschillende databronnen samen. Door deze bronnen te combineren en te voorzien van productiecontext, bent u in staat het proces te optimaliseren. Zes engineers van Prospact hebben onlangs een BI-gateway training gevolgd bij AVEVA Select Benelux. Daardoor zijn wij in staat ‘big data’ om te zetten naar informatie waarmee u betere beslissingen kunt nemen.

De Enterprise Manufacturing Intelligence (EMI) software van AVEVA verbindt meerdere fabrieks- en bedrijfsgegevensbronnen. Met behulp van deze software en de training zijn onze engineers in staat te onthullen hoe ongelijksoortige industriële activiteiten elkaar beïnvloeden. Deze inzichten en verbanden leiden tot productiviteitsverbeteringen, kwaliteitsverbeteringen, gebruik van activa en reductie van energie voor onze klanten. Kort gezegd zorgen we ervoor dat u toegang krijgt tot informatie die u nodig heeft voor duurzame prestatieverbeteringen.

Big data modelleren

Door gegevens uit heel de fabriek te verbinden worden ‘onzichtbare’ relaties onthult. Onze engineers zijn in staat big data te modelleren in beheersbare brokken. Hiermee wordt de inzichtelijkheid vergroot en bent u beter in staat relevante informatie te vergelijken en uw productiegegevens strategisch te begrijpen. Uiteindelijk is een dashboard zo goed als de informatie waar het inzicht toe verschaft!

Duurzame toekomst

AVEVA is wereldwijd marktleider in industriële software. Ze stimuleert digitale transformatie voor industriële organisaties, die complexe operationele processen beheren. Met behulp van Performance Intelligence verbindt AVEVA informatie en kunstmatige intelligentie met menselijk inzicht. Zo maakt zij snellere en nauwkeurigere besluitvorming mogelijk. Industrieën verbeteren zo hun operationele levering en duurzaamheid. Het operationeel datamanagement is cloud-gebaseerd. De software bestrijkt ontwerp, engineering en operations, asset performance, monitoring en control oplossingen.

Zet jij ook de volgende stap in je carrière?

Neem contact met ons op en sluit je aan bij een fexibel, klantgericht en ambitieus team!