Prospact te zien in Buitengewoon Nederland

23 maart 2023

Buitengewoon Nederland Prospact

Afgelopen tijd hebben we op social media verteld dat Prospact Industriële Automatiseringen op televisie te zien zal zijn in het programma Buitengewoon Nederland op RTL4. Heb je het gemist? Dan is hier de kans om het item over Prospact alsnog terug te kijken! Bastiaan van Eck laat op begrijpelijke wijze zien wat we als procesvertalers bij Prospact doen.

In het programma Buitengewoon Nederland kunnen ondernemers laten zien wat allemaal te beleven valt in ons land op het gebied van cultuur, producten en kennis. De afleveringen worden gepresenteerd door Arlette Adriani. Door al die verschillende ondernemingen en onderwerpen vormt het een mooie inspiratiebron voor ondernemend Nederland, waar Prospact zeker tussen past met innovatieve oplossingen in de automatisering.

Van abstract naar begrijpelijk

Wij snappen dat niet elke ondernemer of medewerker gelijk begrijpt wat een procesvertaler of automatiseringsproces inhoudt. Daarom is dit filmpje ook een goede eerste introductie van ons bedrijf! We nemen je mee in onze werkwijze en wat we voor een fabriek kunnen betekenen. Bij onze filosofie hoort ook dat we elke medewerker meenemen tijdens dit proces en goed de vinger aan de pols houden of alles duidelijk is. Uiteindelijk moeten zij kunnen werken met de nieuwe automatisering! Zowel directieleden als operators moeten kunnen begrijpen wat het proces doet en hoe ze de gegevens moeten interpreteren en gebruiken om bij te sturen voor een optimaal productieproces. Daarom maken we het automatiseringsproces zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk mogelijk.

Informatiebehoefte

De grootste winst van onze automatiseringssystemen is het verkrijgen van informatie en de mogelijkheid hier snel op te anticiperen. We beginnen vanuit de vraag van de klant en gaan vervolgens kijken welke oplossingen mogelijk zijn. In het filmpje zie je ook een infographic van een organisatie die bestaat uit meerdere lagen. Bekijk hier die afbeelding op uw eigen scherm. Bastiaan neemt je mee en legt uit wat elke laag inhoudt. Het duidelijkst wordt het natuurlijk als Prospact dit proces speciaal op uw productieproces loslaat. Neem contact met ons op en ontdek alle voordelen van een op maat gemaakt automatiseringsproces voor uw bedrijf.

De gehele aflevering van Buitengewoon Nederland wordt ook herhaald op zaterdag 25 maart om 13:00 op RTL4 of kijk de uitzending hieronder terug.Wil je meer weten over het ISA95 model en de verschillende levels? Neem dan contact met ons op.

De gehele aflevering van Buitengewoon Nederland wordt ook herhaald op zaterdag 25 maart om 13:00 op RTL4 of kijk ons item hieronder terug.

Zet jij ook de volgende stap in je carrière?

Neem contact met ons op en sluit je aan bij een fexibel, klantgericht en ambitieus team!