Steun Jeroen de Sponsorloper!

17 augustus 2023

Langste sponsorloop

Prospact sponsort Jeroen van Veen. Jeroen rent een jaar lang dagelijks gemiddeld tien kilometer. De reden is zeer verdrietig: zijn zoontje Kasper is op vierjarige leeftijd overleden aan een zeer agressieve hersentumor. Jeroen loopt met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor het Prinses Máxima Centrum.

In maart 2022 is Kasper na meer dan duizend behandeldagen overleden. Ondanks zijn korte leven heeft Jeroen veel van de lol, energie en levensvreugde van Kasper geleerd.

Langste sponsorloop

Die positiviteit zet Jeroen om in de langste sponsorloop van Nederland! Een jaar lang dagelijks gemiddeld tien kilometer, met als finishlijn op 24 maart 2024 ‘De Zestig van Texel’. Een ultraloop van zestig kilometer op het eiland waar Jeroen samen met Kasper en heel het gezin veel mooie herinneringen hebben gemaakt.

Prinses Máxima Centrum

Voor het zover is, kun je net als wij Jeroen sponsoren. Met één van de drie manieren steun je het Prinses Máxima Centrum. Dankzij de donateurs realiseert de Prinses Máxima Centrum Foundation voorzieningen die buiten de reguliere zorgdekking vallen. Deze voorzieningen zijn van cruciaal belang voor welzijn van kind en gezin tijdens de intensieve behandelingen, opnames én herstelperiode.

Particulier en zakelijk sponsoren

Sponsoren kan zowel particulier als bedrijfsmatig. In het eerste geval doneer je een bedrag naar eigen keuze: dat wordt enorm gewaardeerd! Voor bedrijven zijn er twee opties. Wanneer je 365 euro doneert, kom je met het logo van je bedrijf op het hardloopshirt van Jeroen. De derde optie betreft een bedrag van 500 euro. Naast je logo op het hardloopshirt, kom je op de niet verkochte plekken van alle honderd digitale billboards van BEREIK in Nederland.

Rondje lopen

Wij hebben voor die derde optie gekozen en denken na hoe we Jeroen en zijn actie nog op andere manieren kunnen steunen. In elk geval heeft Bastiaan Jeroen uitgenodigd samen een rondje te lopen!

De heftige ziekteperiode van Kasper, bracht Jeroen ook tot het schrijven van het boek ‘Kasper | Achtbaan op losse schroeven’. Wil je meer details over de langste sponsorloop van Nederland of ben je geïnteresseerd in het boek? Kijk dan op de website en het actieplatform van het Prinses Maxima Centrum.

Zet jij ook de volgende stap in je carrière?

Neem contact met ons op en sluit je aan bij een fexibel, klantgericht en ambitieus team!