Solution Partner PCS neo

24 mei 2024

Prospact - Siemens partner

Prospact is trots op het officiële partnerschap met Siemens. Wij zijn officieel erkend als Solution Partner voor Siemens SIMATIC PCS neo. Dit partnerschap versterkt onze missie voortdurend te innoveren, topkwaliteit te leveren en procesautomatisering naar een nieuw niveau te tillen.

Siemens SIMATIC PCS neo is hét toonaangevende nieuwe webgebaseerde procesbesturingssysteem.

Complexe uitdagingen

Als onderdeel van dit partnerschap krijgen we toegang tot geavanceerde trainingen en wordt onze expertise officieel erkend. Dit benadrukt onze capaciteit complexe uitdagingen aan te gaan en op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij de specifieke behoeften van onze klanten.

Onderscheidend in de markt

Met deze erkenning treedt Prospact toe tot een select gezelschap van Solution Partners voor SIMATIC PCS neo. Deze status spoort ons aan voortdurend in de markt actief te zijn en onze vaardigheden verder te ontwikkelen waarbij wij ook getoetst worden op kennis.  

Nieuwe mogelijkheden

Dit partnerschap bevestigt onze betrouwbaarheid, maar opent ook deuren naar nieuwe mogelijkheden. Door de toegang tot exclusieve trainingen, themadagen kunnen we onze klanten de meest complete, hoogwaardige en efficiënte oplossingen te bieden. Ons team bestaat uit vijf gecertificeerde engineers, waaronder ook neo-consultants.

Verleggen van grenzen

We kijken uit naar onze samenwerking met Siemens en de kansen die dit partnerschap met zich meebrengt. Samen streven we naar het verleggen van de grenzen van technologische innovatie, en het verbeteren van het concurrentievermogen van onze klanten op lange termijn.

Zet jij ook de volgende stap in je carrière?

Neem contact met ons op en sluit je aan bij een fexibel, klantgericht en ambitieus team!