Prospact lid van brancheorganisatie FEDA

19 april 2024

Prospact lid van Feda

Prospact is onlangs toegetreden tot FEDA, de brancheorganisatie en het ondernemersplatform voor de aandrijf- en automatiseringstechniek. Jos Kelderman, verenigingsmanager bij FEDA, vertelt over de samenwerking, de voordelen en kansen in de toekomst.

Jos: “De procesvertalers hebben nu toegang tot ons uitgebreide netwerk.”

Dynamisch

Jos: “Als lid van FEDA, maakt Prospact nu deel uit van een dynamisch ondernemersplatform dat zich toelegt op het stimuleren van bedrijvigheid en het bieden van waardevolle netwerkmogelijkheden. FEDA verenigt ongeveer 150 leden en speelt een sleutelrol in het succes van bedrijven binnen deze sector.”

Breed scala

De leden van FEDA verschaffen gezamenlijk werk aan 30.000 medewerkers. Ze hebben toegang tot een breed scala aan middelen. Van zakelijke inzichten tot beleidsinvloed. Als lid van FEDA ondersteunt Prospact daarmee de belangen van de branche en bevorderen ze hun eigen groei, en die van partners.

Evenementen

Jos: “Samen met mijn collega Rinke hou ik mij als verenigingsmanager bezig met de dagelijkse gang van zaken. We werken nauw samen met het bestuur en zorgen met ons team voor de organisatie van evenementen, de financiële administratie en het beheer van onze online kennisbank en marktdata portal.”

Synergie

“Het lidmaatschap is vrijwillig, maar biedt veel voordelen”, legt Jos uit. “Zoals inspiratie, informatie en de mogelijkheid de eigen onderneming te vernieuwen en versterken. Prospact heeft zelf contact met ons gezocht en na de eerste ontmoeting met onze bestuursleden, voelden we direct een sterke synergie.”

Kennis delen

Jos: “Wij richten ons op het ondersteunen van de bedrijfsvoering, het benutten van commerciële kansen en het inspelen op relevante regelgeving. Daarvoor organiseren we evenementen, waar we ons netwerk samenbrengen en kennis delen. Daarnaast bieden we een BI-portal met marktrapportages en statistieken.”

Logische aanvulling

“Prospact is een logische aanvulling op ons netwerk”, vervolgt Jos. “Met hun innovatieve en ondernemende houding brengen ze veel kennis en enthousiasme mee. Dat werd tijdens de kennismaking direct al zeer gewaardeerd door onze bestuursleden.”

Onderscheidend

Jos: “Hun deskundigheid in systeemintegratie is indrukwekkend. Prospact is gespecialiseerd in het koppelen van processen, zoals bij het bouwen van fabrieken, waarbij ook gebruik wordt gemaakt van machines uit ons netwerk. Die expertise is van grote waarde binnen FEDA.”

Zet jij ook de volgende stap in je carrière?

Neem contact met ons op en sluit je aan bij een fexibel, klantgericht en ambitieus team!