Mick Lems PCS7 gecertificeerd

29 september 2023

2231252 Prospact Content augustus 2023   Blog

Zoals al onze engineers, is ook onze nieuwste collega Mick Lems inmiddels PCS7 gecertificeerd. Mick is op 1 augustus begonnen als junior engineer en heeft succesvol de systeemcursus PCS7 bij Siemens in Den Haag gevolgd.

Daarmee is ons team van gecertificeerde PCS7 engineers weer compleet.

Voorkennis

Mick: “De cursus duurde twee aaneengesloten werkweken. Ik heb in Den Haag en Scheveningen overnacht. Zo heb ik mij volledig op de inhoud van de cursus kunnen richten. Ik had al de nodige voorkennis, omdat ik met een ander systeem van Siemens en een vergelijkbaar processysteem heb gewerkt.”

Implementeren

“De cursus was goed te doen”, vervolgt Mick. “De lesstof was mooi opgebouwd. Naast de theorie heb ik veel oefeningen gemaakt, waardoor je werkenderwijs het systeem leert kennen. Ik weet nu hoe het systeem geïmplementeerd moet worden.”

Opbouw en uitwerking

“Mijn certificering betekent dat ik nu volledig kan meewerken: we zijn recent met een nieuw project begonnen. Ik verheug mij erop dat ik daaraan kan meewerken aan de opbouw en de uitwerking. Ik heb er zin in om veel te leren van mijn ervaren collega’s!”

Tot besluit: “Het waren twee nuttige weken, met een extra vermelding voor de bijzonder goed verzorgde lunches. Ze hebben daar geen kantine, maar een restaurant!

Wil je meer weten over onze PCS7 certificeringen? Neem dan contact met ons op

Zet jij ook de volgende stap in je carrière?

Neem contact met ons op en sluit je aan bij een fexibel, klantgericht en ambitieus team!